تی وی وال | اجرای کناف | اجرای کابینت

آرکا دیزاین

اطلاعات تماس

علت اهمیت اجرای کابینت در تهران چیست؟ و چرا تولید و طراحی کابینت امروزه بیش از گذشته مورد توجه واقع شده؟ در ادامه به بررسی پاسخ این سوالات خواهیم پرداخت. با آرکا دیزاین همراه باشید:

امروزه یافتن یک شرکت کابینت سازی در تهران بیش از گذشته احساس می شود. از آنجا که آشپزخانه اصلی ترین بخش هر خانه ای به شمار می رود، دکوراسیون آشپزخانه اهمیت ویژه ای دارد. طراحی کابینت آشپزخانه نیازمند یک تیم حرفه‌ای می‌باشد تا با توجه به سلیقه و خواسته های شما، کار تولید و اجرا را انجام دهد.

آشپزخانه یکی از مکان‌های حساس خانه است که زیبایی آن می‌تواند زیبایی کل خانه را تحت‌الشعاع قرار بدهد. کابینت در آشپزخانه حکم مهمترین و تاثیرگذارترین المان را دارد زیرا حجم زیادی از فضا را اشغال کرده است و بیش از هرچیز به چشم می‌آید. در این مطلب از آرکا دیزاین قصد داریم صفر تا صد طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه و کمد دیواری را برای شما توضیح بدهیم، پس اگر نمی‌دانید در شروع امر باید چه مراحلی را طی کنید تا صاحب یک کابینت و کمد دیواری خوب و باکیفیت شوید به هیچ عنوان این مقاله را از دست ندهید.

طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه و کمد دیواری مدرن

سبک مدرن این روزها حسابی جایش را در خانه‌های ایرانی باز کرده و ذائقه اجتماعی در رابطه با سبک دکوراسیون کم کم دارد به سمت مدرنیته حرکت می‌کند. درست است که دکوراسیون‌های پرزرق و برق و شلوغ و پروسیله بسیار زیبا و خاطره‌انگیز هستند اما دکوراسیون ساده و خلوت هم طرفداران خاص خودش را دارد. در سبک مدرن هیچ پیچیدگی در طراحی کابینت و کمد دیواری وجود ندارد و همه چیز در ساده‌ترین حالت خود اجرا می‌شود. اجازه بدهید ویژگی‌های کابینت مدرن را با هم بخوانیم:

ظاهر ساده

همانطور که گفتیم طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه و کمد دیواری در سبک مدرن به گونه‌ای است که از خطوط صاف و مستقیم پیروی می‌کند و کمتر در طراحی آن خطوط منحنی و پیچیدگی بصری می‌بینید. در این سبک همه چیز کاملا کاربردی و عملگرا طراحی می‌شود و جلوه‌ای ساده و بی‌آلایش به آشپزخانه می‌دهد و برخلاف سبک کلاسیک در کابینت و کمد دیواری‌های مدرن هیچ خبری از چوب‌های ابزارخورده و کنده‌کاری‌ها و تزئینات اضافی نیست.

طراحی و اجرای کابینت مدرن یا کلاسیک

طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه به سبک مدرن و کلاسیک قابل اجرا می باشد. در هر دوی این سبک ها اگر طراحی با دقت بالا و دانش کافی انجام شود نتیجه نهایی کاری زیبا، متناسب با فضای آشپزخانه و دکوراسیون داخلی خانه می باشد.

طراحی کابینت مدرن

در طراحی به سبک مدرن، از شلوغی و تجمل گرایی عبور کرده و با استفاده از طراحی های ساده و مینیمال از شلوغی ها و تجمل گرایی ها دور و احساس آرامش بصری را در کنار یک طرح زیبا وارد آشپزخانه خواهیم کرد. در کابینت های طراحی شده به روش مدرن، درب ها ساده بدون برجستگی و ابزار و صاف می باشند. هم چنین باید توجه نمود که ترکیب رنگ و تمیزی کار اجرایی در کابینت های مدرن از اهمیت زیادی برخوردار است که می شود با طراحی حرفه ای و از همه مهمتری یک اجرای بی نقص نتیجه ای شگفت انگیز را رقم زد.

طراحی کابینت کلاسیک

طراحی و اجرای کابینت کلاسیک دنیای دیگری نسبت به سبک مدرن دارد. این نوع سبک طراحی و اجرا مختص افراد با سلایق خاص می باشد. اصلی ترین مشخصه کابینت های کلاسیک استفاده از طرح های برجسته روی در و یا تاج یونیت در کابینت است. این سبک با طرح های سلطنتی خود حس زیبایی خاص را القا می کند.

 

انواع کابینت ها به تفکیک کاربرد

تقسیم کابینت ها بر اساس کاربردی که دارند به 3 قسمت انجام میشود. این دسته بندی توسط سازمان استاندارد تحقیقات صنعتی ایران تهیه شده است. در این دسته بندی شاید کلمه یونیت UNIT برای جدید باشد. بد نیست بدانید که یونیت یک 6 وجهی (مکعب) است که تمامی اجزا نگهدارنده اشیا را در خود دارد. قطعات یونیت شامل بدنه، سقف، کف، پشتی و در می باشد. این یونیت ها معمولا در کارگاه ساخته شده و در محل نصب میشوند.

کابینت زمینی

کابینت های زمینی تشکیل شده از مجموعه ای از یونیت ها هستند که بر روی زمین قرار دارند. این کابینت ها به صورت در دار و کشو دار ساخته می شوند و ارتفاع 90 سانتی متری و هم چنین عمق 60 سانتی متری دارند.

کابینت های دیواری

این نوع کابینت همانطور که اسمش پیداست بر روی دیوار نصب می گردد و هیچ گونه اتصالی با زمین ندارد. به این نوع کابینت ها کابینت و یا یونیت هوایی نیز گفته میشود که در ارتفاع 70 سانتی متری و عمق 30 سانتی متری ساخته و نصب میشود.

کابینت های نیمه ایستاده

این نوع کابینت ها مانند کابینت های زمینی هستند ولی با این تفاوت که ارتفاعی بیشتر دارند و ضمن اینکه نمیشود از روی آن برای منظوری استفاده کرد.

کابینت های ایستاده

این نوع کابینت که به کمد نیز نامیده میشود. بر روی زمین قرارداد و تا ارتفاع کابینت های دیواری ادامه دارد.

کابینت ویترین دار

همانطور که از اسم این نوع کابینت مشخص است به صورت ویترین کار می شود و وسایل داخل آن نیز مشخص است.

کابینت کانتر

کانتر یا همان کابینت اپن همان بخشی است که آشپزخانه را از دیگر فضاها جدا کرده و گاها به عنوان میز برای صرف شام یا نهار مورد استفاده قرار می گیرد.

قیمت اجرای کابینت

هنگام استعلام قیمت کابینت توجه به نکات زیر می تواند کمک بسیار زیادی را به شما بکند.

  • جنس کابینت درخواستی : بهتر است دقیقا مشخص شود جنس کابینت دقیقا از چه متریالی باشد. (mdf ، چوب طبیعی ، روکش و …)
  • انتخاب سبک کابینت زیرا در سبک کلاسیک (ممبران) هزینه های CNC به کار اضافه میگردد.
  • متراژ کابینت : به دلیل یکسان بودن ارتفاع و عمق کابینت در همه جا صرفا داشتن متراژ طول کابینت ها کافی است.
  • هزینه حمل و نقل : حتما مطلع باشید که شرکت پیمانکار ساخت کابینت هزینه حمل را تا محل نصب چگونه محاسبه میکند. لازم است بدانید گروه طراحی و معماری هگزا دکور بابت حمل و نقل هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکند.
  • دستمزد نصب و اجرا : این هزینه معمولا به صورت درصدی از مبلغ کل فاکتور محاسبه میگردد.
  • زمان اجرای ساخت و نصب : پیشنهاد هگزا این است که در در صورت امکان و تا جای ممکن کیفیت را فدای زمان نکنید و اجازه دهید کار با بالاترین کیفیت انجام گردد.

ذکر این نکته ضروری است که در تمامی مراحل ذکر شده در بالا کارشناسان آرکا دیزاین در کنار شما هستند و با ارائه مشاوره در جهت بهبود پروژه شما را یاری خواهند کرد.

پروژه های اجرا شده کابینت آرکا دیزاین